Wie zijn wij?

Het Fruithuis is een familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer. In 1928 openden Derk en Leistje Janssen een groente en fruitwinkel aan de Langestraat in Genemuiden. Boven de winkelpui prijkte de naam; Het Fruithuis. De klanten werden in de winkel geholpen door Leistje. Derk en zijn zoon Johannes (Sr.) gingen met paard en wagen de huizen langs om de groente en fruit te verkopen. Ook toen werd er dus al aan huis bezorgd.


Later werd er een tweede winkel geopend in Vollenhove. In de beginjaren kwam de groente van tuinders in de Koekoekspolder en van de veiling in IJsselmuiden. Het fruit kwam vooral uit de Betuwe. Via een grossier in IJsselmuiden kwam het in de winkel terecht. Ook werd er regelmatig zelf fruit opgehaald uit de Betuwe door Johannes (Sr).


Het Fruithuis staat al sinds 1928 voor kwaliteit, service en klantgerichtheid. De traditie van kwaliteitsfruit leveren aan huis hebben wij, 4 generaties later, in de vorm van een webshop doorgezet. De familie Janssen staat dus nog steeds dagelijks voor je klaar.


Graag bezorgen we het lekkerste fruit bij jou thuis. Waarom wij het lekkerste fruit hebben? Simpel. De goeie binding en samenwerking met onze leveranciers. De boeren en telers weten precies wanneer te oogsten. Het meeste Hollandse fruit halen wij rechtstreeks op bij telers in Flevoland. Ook wordt er fruit gekocht op de veiling. Er is een dagelijkse aanvoer, waardoor vers fruit gewaarborgd is. Het fruit pakken we met zorg in, om niks van de kwaliteit te verliezen. 
 

Samen met de boeren en telers uit de omgeving  zorgen wij dat het lekkerste fruit bij jou wordt thuisbezorgd. Naast levering aan huis, leveren we ook op kantoor, op de fitness, in de kantine, bij familie, op het bedrijf, waar je maar wilt. Levering in Nederland kost € 7,00 per pakket.


Het Fruithuis staat voor kwaliteit, vers, veel smaak en gemak. Wij zien het liefst dat ons fruit met smaak en plezier wordt gegeten.  Daarom staan wij voor je klaar met mooie producten, zoals: fruitmanden bij ziekte of als er iets te vieren is. Fruitpakketten voor thuis en op het werk om dagelijks van te genieten. Zo wil Het Fruithuis graag bijdragen aan een gezonder leven.

Eet iets gezonds, eet fruit!

Highlight 1

Inhoud

De inhoud van de fruitpakketten wisselt per week. Het Fruithuis garandeert dat er vier tot zeven verschillende soorten...

Lees meer
Highlight 2

Bewaaradvies

Hieronder vind u een overzicht van verschillende fruitsoorten met daarbij aangegeven of u ze het beste in of buiten de...

Lees meer
Highlight 3

Bezorging

Er wordt bezorgd vanaf dinsdag t/m zaterdag. U kunt deze dag naderhand ook aanpassen door een e-mail te sturen naar...

Lees meer